• Just nu söker tv-producenter ett ungt par som skulle vilja gifta sig i Gamleby. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
  • Platsen Stenhuggeriet i Gamleby kan bli en inspelningsplats i höst för en bröllopsdokumentär. Foto: Liselotte S Johansson

Vill du gifta dig i TV?

Producent vill filma i Gamleby

Går du och längtar efter att få knyta innerliga band med din käresta/käraste och samtidigt få möjligheten till ekonomiskt stöd för det? Då får du skynda på att prata om saken med din partner.

Tv-programmet "Unga brudpar" ska produceras för TV3 och ViaFree och söker nu ett brudpar att få viga i Stenhuggeriet i Gamleby.

För en tid sedan blev Anna och Magnus Davidsson kontaktade av tv-producenterna som hade hittat Stenhuggeriet på internet och tyckte att det såg fint ut.

– De söker nu ett brudpar från trakten som de vill filma, säger Anna Davidsson.

I serien vill de följa utvalda unga brudpar under några planeringsdagar inför bröllopet med allt vad det innebär, samt under själva vigseln. Inspelning kommer att ske med flera brudpar från olika orter i landet, varav Stenhuggeriet i Gamleby är en av dem.

Det vill säga om något par kliver fram och kan tänka sig att vara med.

– Det vore jättekul förstås om det gjorde det och vi fick vara med i produktionen, säger Anna Davidsson. Men jag tror att det är lite bråttom nu.

Variation

Bröllopet uppger producenten, kan se ut hur som helst, ett stort eller litet spelar ingen roll. Det som ska vara spännande, är att få se variationen och att få följa hur brudparen lägger upp, planerar och utför en av deras roligaste eller vackraste dagarna i sitt liv.

Producenten vill följa brudparet under två till sex dagar samt under vigseln. En ersättning utgår för medverkan samt andra förmåner.

Intresse lämnas till Stenhuggeriet i Gamleby.