• Simon och Felix Måhlén tycker det är roligt att klättra i den nya attraktionen i Lysingsbadets lekpark. Foto: Lena Dahlberg
  • Annika Källmark vill att alla ska känna sig välkomna, både till lekparken och resten av Västervik Resort Lysingsbadet.

Västerviks största lekpark

”Alla ska känna sig välkomna hit”

Nio meter över havet sträcker sig klätterpyramiden över lekparken. En klätterplats som lockar både barn och ungdomar att utmana varandra. – Den är en av våra nyheter i lekparken, säger Annika Källmark, event- och marknadsansvarig för Västervik Resort Lysingsbadet.

Förutom pyramiden så finns det både traditionella gungor och en jättegunga, klätterställningar och en konstisbana (!). Läge att packa ner skridskorna och komma hit alltså.

– Vi har också en stor grillplats och många nya sittplatser där det passar att packa upp fikakorgen. Det bästa är att det är gratis – för alla.

Massor att göra

Det finns förstås andra platser att leka och aktivera sig på än just lekparken. Luftkuddeland, poolen, bastu, utomhusgym, långgolf och det vackra parkområdet med äventyrsgolf är också något som lockar besökare.

– Vi har även underhållning i Arenan fem dagar i veckan. Det är både trubadurer, show och lekar.

– Jag hoppas verkligen att hela Västervik passar på att komma ut till Lysingsbadet och bara njuta av den vackra campingen med allt som finns att se och göra, säger Annika Källmark.