• Izabella har har en mönstrad bikini med sarong från Damella. Bikinitoppen finns även för protes. Carina ska bada i baddräkt från Sunflair. Bikini i samma stil, turkos, svart och vit, soltorkar på berget. Inköp: Maria´s Underkläder, gäller alla badkläder på bilderna. Foto: Lena Dahlberg
  • Vattnet i Gamlebyviken är än så länge lite för kallt för ett dopp, men solen värmer skönt över Carina som har solhatt och tankini från Sunflair.
  • Färgsprakande tankini från Sunflair. Svart solhatt från Sunflair.
  • Izabella har en marin tankini med röd sarong från Damella. Hatt Sunflair. Strandblusen i bakgrunden kommer från Sunflair.
  • Izabella och Maria Werdin skyndar genom ösregn och hagel tillsammans med Carina Kihlman. En baddräktsfotografering som gav minne för livet!

Soliga sköna dagar vid vatten

Badmode för alla åldrar

Sol, bad och lata dagar vid hav och sjö närmar sig – till glädje för de flesta av oss. Sommarens badmode ska synas, det är mycket prickar, mönster och starka färger.

Det finns många olika modeller att välja på: bikini för den som vill sola, baddräkter i snygga skärningar och så tankini.

– Tankini är ett badlinne som du matchar med en trosa, säger Maria Werdin, butiken Maria´s Underkläder.

– Bra för den som känner sig lite för avklädd i bikini. Du kan ändå sola magen genom att dra upp tankinin. Mycket populärt plagg i alla åldrar!

Ett annat flexibelt plagg i sol- och badsammanhang är sarongen. Den knyts som en klänning över bysten, runt höften eller så hänger du den över axlarna som skydd för solen.

– Perfekt att ta på sig över baddräkten när det är dags för en strandpromenad, tycker Maria Werdin.

Flexibla är även många av överdelarna. Banden är ofta avtagbara, de går även att variera som halterneck eller kors i ryggen.

Tack till ...

... modellerna Izabella Werdin och Carina Kihlman som fick vara med om både sol och blå himmel, såväl som svarta moln, regn och hagel. Allt inom loppet av en kvart...