• Zebastian Jalkteg är en av arrangörerna till årets hem och villamässa i Gunnebo.

Snart dags för årets mini-mässa

Hem- och villamässa ”Hem ljuva Hem” hade premiär i Gunnebo förra året. Den blev så lyckad att arrangörerna bestämde sig för att fortsätta. - Vi räknar med dubbla antalet utställare i år, säger Zebastian Jalkteg.

Den 4 maj kommer 20-talet utställare att visa upp sig i Folkets Hus i Gunnebo. Det handlar om allt från trädgårdsplanering och energialternativ till mäklare och försäkringsrådgivning.

- Förra året var det 12 utställare och runt 120 besökare. I år blir det minst 20 olika företag som visar upp sig, både ute och inne. Vi hoppas även att de lokala företagen tar chansen att göra något bra av den här dagen.

Seminarier en nyhet

Mässan vänder sig i huvudsak till privatpersoner, både husägare och blivande sådana.

- Nytt för i år är att Tjustbygdens Sparbank och Fastighetsbyrån kommer att ha seminarier om hur det går till att byta boende, hur den lokala marknaden ser ut och om försäkringar.

- Vi är ensamma om den här typen av mässa i våra trakter. Det är kul att vi har lyckats väcka ett intresse både hos besökare och utställare, säger Zebastian Jalkteg, Elteknik i Tjust som är arrangör tillsammans med byggföretaget Prozon.