• Det som började som en ritning för två år sedan börjar bli verklighet för Christian Bjering, designer och konceptör. Här står han i en av upplevelsebadets ruschkanor Foto: Ellinor Harrysson
  • I väntan på att anläggningen ska öppna badar campinggästerna i utomhuspoolen.

Snart blir Christians design verklighet

Nästa vecka öppnar upplevelsebadet

I går skulle relaxavdelningen på Lysingsbadets upplevelsebad ha öppnat, men på grund av en läcka i en av poolerna skjuts öppningsdatumet fram till nästa vecka . Då ska även resten av upplevelsebadet öppna. –När vatten är inblandat är läget väldigt oförutsägbart, säger Christian Bjering, konceptör och designer.
Christian Bjering har designat hela upplevelsebadet på Lysingsbadet. Nu återstår inte många timmars arbete innan hela anläggningen är klar.
– Jag började rita anläggningen för två år sedan. Det här är bland det bästa jag har gjort. Det kommer att bli helt fantastiskt, säger Christian Bjering.
Han visar relaxavdelningen, som går i både turkiskt och grekiskt tema. Efter ett besök i den grekiska bastun kan besökarna svalka sig med fruktiga drinkar i den grekiska baren.
Det arbetas för fullt över hela anläggningen.
–Nu återstår det bara att måla, sedan tar det ett par dagar innan färgen torkar. Vi räknar med att öppna i slutet av nästa vecka. Vi vågar inte ge ett exakt datum, men vi kämpar på så hårt vi kan,  säger Christian Bjering.