• Åsa Helmersson, Josefine Svensson, Malin Svensson och Ida Liljefors - nya ansikten vid den vackra rastplatsen Restaurang Långsjön.
  • Restaurangen genomgår nu en totalrenovering. Även Trafikverket kommer att bidra med uppsnyggning av rastplatsen och byte av toaletter.

Mörtfors Pensionat tar över restaurang vid Långsjön

”Det här är möjligheternas ställe”

Fyra tjejer fyllda av energi och framåtanda. En rastplats med restaurang och möjlighet till samarbete med campingen på platsen. Ida Liljefors och Malin Svensson kunde bara inte låta bli. - Det här är ett fantastiskt fint ställe som vi tänker sätta vår egen prägel på.

Rastplatsen vid Långsjön genomgår nu en total förvandling, både in- och utvändigt. Nymålat i rött och vitt och med ett totalrenoverat kök ska Restaurang Långsjön vara klar att ta emot sina första gäster den 4 maj.

- Det blir enligt det koncept vi har på pensionatet i Mörtfors, säger Malin Svensson som tillsammans med Ida Liljefors driver ”Panget” i Mörtfors.

- Det ska vara mysigt och hemtrevligt – ingen vanlig vägkrog.

Ut med fritösen

Åsa Helmersson, köksmästare, tar med sina erfarenheter från både Operakällaren och restauranger runt om i världen för att sätta en ny prägel på menyn.

- Vi kommer att erbjuda både dagens och några finare rätter. Framför allt blir det mat lagad från grunden och med så mycket lokal anknytning som möjligt. Ut med fritösen och in med hemlagat!

Lena Dahlberg