1. Dags för sommardäck

  NyheterOm knappt två månader, förmodligen innan dess, är det dags att byta ut dubbdäcken mot sommardäck. Ett säkert vårtecken.

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 2. Dorina Papazoglou hoppas på et genombrott med sin nya låt Provider. Foto: Lena Dahlberg

  Dorina hoppas på ett genombrott

  NyheterHon har alltid älskat sång, dans och musik, tagit sånglektioner och släppt låtar på Spotify. Nu är det dags igen. – Det känns spännande. Jag hoppas verkligen att folk kommer gilla det de hör, säger Dorina Papazoglou.

 3. Sedan 2009 driver bröderna Halil och Rexh Selimaj 7Brothers, ett företag med bilverkstad och bilförsäljning. Foto: Lena Dahlberg

  Två bröder driver 7Brothers

  NyheterFör tio år sedan köpte de en tomt på Traktorvägen i Västervik. Sedan 2009 driver bröderna Rexh och Halil Selimaj ett företag med bilverkstad och försäljning av bilar. – Den här tomten var egentligen ett stort hål, som det gått åt 600 lastbilslass att fylla, säger Rexh Selimaj och skakar lite på huvudet åt allt det arbete de lagt ner.

 4. Maria Johansson och Peter Gustafsson - paret Hojrock. Hunden heter Aston. Foto: Lena Dahlberg

  "Hojrock har verkligen blivit en familjegrej"

  NyheterPeter Gustafsson är mitt uppe i förbokningar, marknadsföring och inbokning av utställare till sommarens Hojrock, den 21:a gången i ordningen. På sätt och vis en nystart, eftersom man i år valt både nytt datum och ny plats.

 5. Gränsö slotts restaurangchef Mikael And i orangeriet som blev klart för snart två år sedan. Foto: Lena Dahlberg

  "Nischar oss mot dagkonferenser"

  NyheterDet är snart två år sedan orangeriet blev klar. En stor inglasad utbyggnad på Gränsö slotts baksida som tar 75 bordsgäster och som används till såväl hotellfrukost som för konferensgäster.

 6. Kapstaden. Foto: Jaana Alenius

  En resa till Sydafrika

  NyheterOm Curt Persson, Resecity i Västervik, får välja ett av sina favoritresemål så blir det Sydafrika. Här berättar han själv om några av de upplevelser han tycker bäst om.

 7. Anne-Marie Sjöblom engagerar sig i att samla in utbrunna värmeljus. Foto: Lena Dahlberg

  Hon har hela bilen full med värmeljus

  NyheterDet blev ett rejält lass med utbrunna värmeljus som Anne-Marie Sjöblom körde till Åtvidaberg för någon vecka sedan. Sex sopsäckar som blir till nya proteser i Thailand.

 8. Ett tidigt självporträtt av Agneta Frisk.

  Hon tog ett friår som konstnär

  NyheterAgneta Frisk har gjort det som nog många drömt om. Hon sa upp sig från jobbet som undersköterska för att satsa fullt ut på sin hobby. Ett helt år för att utvecklas som konstnär.

 9. Jonas Settlin, Amandha Hjalmarsson och Kristoffer Sandström på Deli Guldkant. Foto: privat

  Långa lunchmöten – alternativ till konferens

  NyheterGuldkant är mitt uppe i ett förändringsarbete. Det är bara ett par månader sedan Deli öppnade, och innan dess kompletterades restaurangen med ett hotell sommaren 2016. Det gör att även konferenser blir ett viktigt ben att stå på framöver.

Ladda fler artiklar
 • Annons