• Granit Shala jobbar som målare. Foto: Lena Dahlberg

Granit gillar att vara sin egen

Från snickare till målare

Granit Shala har jobbat med målningsarbeten sedan han var 15 år. Nu har han ett eget företag som sakta ska få växa. – Jag vill känna att jag gör bra ett jobb, tackar därför bara ja till det jag kan slutföra.

Ostkustens Måleri Västervik är ganska nytt som företagsnamn. Ägaren Granit Shala valde nyligen att byta inriktning, och namn, på sin verksamhet.

– Jag hade ett byggföretag tidigare, men fick för mycket att göra. Jag kunde inte ta alla jobb och det kändes inte bra. Jag vill göra mindre arbeten som jag kan slutföra på ett bra sätt så att kunden blir nöjd. Det är det allra viktigaste.

Företaget gör alla slags måleriarbeten, tapetseringar och golvläggningar.

– Jag arbetar helst åt privatpersoner, men samarbetar även med Kattkullens Bygg när de behöver min hjälp.