• Trion Lena Philipsson, Jessica Andersson och Nanne Grönwall anspelade på Jantelagen och åldersnoja. På bilden framför Lena Philipsson sin egen låt ”Lena Anthem” där hon bevisar att hon minsann ännu inte tappat glöden. Foto: Joakim Appelqvist
  • Med igenkänningshumor och anspelning på avund framförde Nanne sin klassiker ”Avundsjuk”. Foto: Joakim Appelqvist

En färgsprakande show fylld med humor

Nästan 7 000 sålda biljetter, ett varierat program och strålande solsken. Diggiloogänget bjöd på en oförglömlig show i Västervik i fredags kväll.
– Vi har verkligen fått trycka ihop publiken för att alla ska få plats. Det kommer att bli en kanonkväll, säger Hedvig Lundström, som jobbar i produktionen, några minuter innan showen startar.
Föreställningen öppnas med att hela Diggiloogänget tar plats på scenen. Tillsammans bjuder de på ett fartfyllt och svängigt paradnummer som får hela publiken i rörelse. En perfekt inledning på en kväll som ännu bara har börjat.

Olika teman

Nanne Grönvall får med sig hela publiken i låten Avundsjuk, till följd av Lena Philipsson som river av ett personligt nummer med låten Jag heter Lena Philipsson. Olika teman löser av varandra under föreställningens gång. Det är bland annat cowboytema och indiskt tema.