• Den här klippan kan man känna igen från filmen Avatar. Den ligger på ön Palawan i Filippinerna. Det är ett av resmålen som man kan flyga till från Linköping, med mellanlandning i Amsterdam. Foto: Christel Gustavsson
  • Amber Fort i Jaipur, Indien. Bilden är tagen under en av Christel Gustavssons studieresor. Foto: Christel Gustavsson
  • Från El Nido i Filippinerna åker man på fantastiska båtturer, där man kan snorkla, hitta sin egna strand och upptäcka stora och små laguner. Foto: Christel Gustavsson
  • Christel Gustavsson i Amber Fort i Jaipur, Indien.

Christel är resekonsult

Först var hennes tanke att utbilda sig till reseledare, men någonstans på vägen bytte Christel Gustavsson spår och valde att bli resekonsult istället.

– Jag insåg att som reseledare jobbar du från morgon till kväll och ska alltid finnas till hands för resenärerna med allt vad det innebär av ansvar och service.

– Mig passade det bättre att jobba med försäljning och service på en resebyrå istället.

Gör studieresor

Christel tog examen från sin utbildning i Norrtälje i juni 2012. Efter att ha sommarjobbat och praktiserat på Resecity fick hon jobb där direkt efter utbildningen.

– Jag hjälper både affärs- och privatresenärer att boka resor, både i direkta möten och via telefon. Ett jobb som passar mig jättebra och där det även ingår studieresor för att kunna ge kunderna bra service.