• Carina Falk är klädd i svart skinnjacka, Jofama, och svarta Tasty-byxor. Till det en prickig tunika från Baldino med matchande tyghalsband. Italiensk skinnväska från Mywalit. Foto: Lena Dahlberg
  • En skön stund i vårsolen klädd i ljus skinnjacka från Carla du Nord och mirakelbyxor från Lan Rie. Tunika från Mansted, sjal Asessa och väska YBL.
  • Josefin Berg, Canpea, lägger en vardags-makeup på Carina Falk.
  • Färgstark italiensk skinnväska från Mywalit.

Carina – vårfin i grönt och ljusa toner

En solig vårdag i slutet av mars, som gjord för en promenad i Stadsparken. Nya kläder från Razz och en fräsch vardagsmakeup från Canpea blev pricken över i för Carina Falk.

Helén Göransdotter Ljung, Razz, tycker att Carina Falk passar bra i gröna toner. Med en svart skinnjacka blir den prickiga tunikan en tuff outfit.

Mjuka material i den milda brunbeiga färgen toupe är en utmärkt färgskala som lätt går att sätta enstaka färgklickar till.

– Vi försöker ha en bredd i modeutbudet och inte rikta in oss på enstaka trendfärger. Våra kunder passar ju i olika färger och har så olika smak.

– Men vi följer såklart modet både när det gäller färger, modeller och material. I storlekar från 34 till 48.

Make up-tips

Josefin Berg på Canpea lägger en vardagsmakeup på Carina Falk. Hon börjar med en primer på kindben, näsrygg, panna, haka och ögonlock.

– Det är för att ge lyster och för att makeupen ska fästa bättre.

Hon fortsätter med en neutral foundation, puder, och rouge på kindbenen. Ögonbrynspenna, kajalpenna vid franslinjen och tre nyanser av brun ögonskugga. Som avslutning mascara och ett läppstift som tonar åt det orangea hållet.

– Vi gör även fest-, bal- och brudmakeup, såväl som personlig rådgivning. Framöver kommer vi ha mingelkvällar med olika teman, säger Camilla Gunnarsson på Canpea.

Fakta Carina Falk

Bor: villa i Västervik

Familj: gift med Tomas, ett barn och två barnbarn

Gör: administratör på ortopedkliniken på Västerviks sjukhus

Intressen: träning och trädgård

Om att vara sminkmodell: bra att få makeup-tips. I vanliga fall lägger jag bara lite mascara och kajalpenna, nu lärde Josefin mig att lägga en snygg ögonskugga

Om att vara klädmodell: Helén och Eva har redan tidigare hittat grönt som min färg, det hade jag aldrig vågat tidigare

 

Tack till

Eva Ascough Svensson och Helén Göransdotter Ljung på Razz för hjälp med kläder.

Camilla Gunnarsson och Josefin Berg på Canpea för hjälp med make up.