• Jesper Andersson, M & M Motorsport, är bland annat återförsäljare för Sparcos alla produkter inom rally och racing.
  • Mattias och Jesper Andersson deltog under Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia.
  • Jesper Andersson tillverkar och anpassar även bromsdelar och fjädringskomponenter till rally- och racingbilar. 

”Vi är bland de största återförsäljarna i Sverige”

Rally, racing och folkrace

Både Jesper och Mattias Andersson har kört rally och stått på pallen ett flertal gånger. Sedan flera år tillbaka säljer de världsledande produkter inom området.

M & M Motorsport har funnits sedan 1999 och har, som Jesper säger, haft turen att bli en av Sparcos återförsäljare. Sparco är världsledande inom allt som har med racing och rally att göra. Här finns allt du behöver som tävlingsförare, från stolar till hjälmar och overaller.

– Det finns fyra återförsäljare i Sverige och vi är näst störst. Vi säljer framför allt inom Sverige, men det blir även leveranser till resten av Norden och Europa.

– Jag tror att det är vår ambition att leverera snabbt med bra service som gjort att vi lyckats plocka andelar på marknaden.

En växande hobby

Jesper och Mattias Andersson tillverkar och anpassar även bromsdelar och fjädringskomponenter till rally- och racingbilar.

– Det är ett väldigt roligt att driva det här eftersom vi jobbar med vår hobby. Att företaget går bra och har växt med 30 procent varje år de senaste tre åren är också stimulerande.

Lena Dahlberg