• Jessica H Gustavsson höll i alla trådar under karnevalsdagen och sågs susa fram på en segway. Foto: Lena Dahlberg
  • Tobias Ahlstedt var konferencier på stora scenen vid Grönsakstorget.
  • Magnus Karlsson höll takten i det stora karnevalståget.

”Karnevalen blev otroligt lyckad!”

Nöjda arrangörer, publik och artister

Den första tanken kläcktes för över ett år sedan. Nu kan arrangörstrion Jessica H Gustavsson, Magnus Karlsson och Tobias Ahlstedt dra en suck av både lättnad och nöjdhet. – Vi är otroligt glada över all respons vi fått. Karnevalen blev en total succé!

Det mesta gick som på räls lördagen den 15 juni, ja till och med vädergudarna gjorde sitt allra bästa för att Västerviks-Karnevalen skulle få en så positiv nystart som möjligt.

– Många verkade bli lite överrumplade över att det kom så mycket folk. Det här gör att både företag och andra fått upp ögonen för arrangemanget och många säger redan nu att de vill vara med i nästa karneval. Både delta och sponsra. Det känns väldigt roligt.

Ett stort tack

”Väl planerat, väl genomfört och väl städat”. ”Det största som hänt Västervik någonsin, räknat till antalet besökare”. ”Bra stämning, från förmiddag till natt”. ”Det fanns saker att njuta av hela tiden”. Det är några av de omdömen arrangörerna fått höra.

– Vi vill verkligen tacka alla som sponsrat, bidragit och engagerat sig. På alla möjliga sätt, från det lilla till det stora. Utan alla positiva krafter hade det inte gått.